Vulkan nagrađuje čitateljke Glasa Šumadije knjigom Nore Roberts „Prvi i poslednji“

Društvo Kultura Milica

Vulkani.rs čitateljkama Glasa Šumadije poklanja tri primerka knjige Nore Roberts „Prvi i poslednji“. 

Potrebno je da ovu objavu na FB lajkujete, u komentaru upišete da li ste zainteresovani za knjigu, kao i da objavu podelite na svom profilu. Dobitnice izvlačimo u petak. 10. februara.

„Odlična priča sa sjajnim likovima, tako toplim i stvarnim – niko to ne radi bolje od Nore Roberts.“ – New York Journal of Books Priča o zajedničkoj prošlosti, novom početku i ljubavi koja traje čitav život. Oven je pragmatični mozak klana Montgomerijevih i čeličnom pesnicom vodi porodični posao. Zahvaljujući njegovim organizacionim sposobnostima, hotel će biti otvoren prema planu, bez odlaganja i iznenađenja. Jedino što Oven nije predvideo je Ejveri Maktaviš… Oven je bio Ejverin prvi dečko i ona ga nikada nije zaboravila. Njena popularna picerija nalazi se preko puta hotela, i tako se malo-pomalo između njih dvoje ponovo rasplamsava privlačnost i ubrzo shvataju da ne mogu jedno bez drugog. Ipak, Ovena tek čeka težak posao. Ne samo da će morati da se pozabavi ponovnim otvaranjem hotela – najteže će biti da strpljivo ubedi Ejveri da popusti i natera je da shvati da će njen prvi dečko biti i njen poslednji.

Vulkanovih 50 ljubavnih romana upola cene

Na sajtu vulkani.rs do 14. februara

Dirljive romanse i emotivne i nežne ispovesti, romantične komedije i dela istorijske fikcije – potražite ih u 50 uzbudljivih priča po neverovatnoj akcijskoj ceni na sajtu vulkani.rs. Odabrani ljubavni romani će do 14. februara biti na popustu od čak 50%, a isporuka akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i pronađite roman za svoju srodnu dušu, ili sebe.

Preporučujemo nekoliko naslova za večite romantike i sanjare.

Nezaboravan i dirljiv, Kako je moglo biti je roman za sve one koji veruju u sudbinu i srodne duše, ili su bar jednom zastali i zapitali se kakav bi im bio život da su napravili drugačiji izbor. Bestseler Holi Miler ispituje dve odvojene stvarnosti jedne žene: život sa muškarcem koji je bio njena prošlost i život sa muškarcem koji bi mogao da bude njena budućnost. Ova brza priča koja navodi na razmišljanje podseća nas na moć koju imamo u sopstvenim životima.

Moćna, snažna, prepuna mudrosti i poezije koja miriše na vetar, vazduh i slobodu, Velika ljubavna priča autorke neprikosnovenog bestselera Idi kuda te srce vodi Suzane Tamaro je priča o dva života koji se prepliću, o dvoje veoma različitih ljudi koji se sjedinjuju, o smislu života i njegovim protivrečnostima. Ova introspektivna priča o velikoj ljubavi koja pobeđuje vreme pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.

Roman koji će vas istrgnuti iz svakodnevice Kraljica iz senke Alison Pataki je veličanstvena priča o prvoj Napoleonovoj ljubavi i dinastiji koja je nadživela carstvo. Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da spase svoju porodicu giljotine. Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom pretvoriće se u priliku kojoj se nadala.

More uspomena Fione Valpi je nezaboravna priča o snazi uspomena i velikoj ljubavi. Kendra će biti iznenađena koliko malo zna o životu svoje bake Ele. Elino pamćenje kopni, ali ona je rešila da svojoj unuci ostavi poslednji poklon – svoja sećanja. Elin život zauvek se promenio 1937. godine, kada je provela leto na predivnom francuskom ostrvu Re i upoznala harizmatičnog Kristofa. Ali rat baca senku na sve…

Rajli, napeta i uzbudljiva priča Nore Roberts, zasnovana na keltskom predanju, savršen je izbor za ljubitelje fantazije i romantike. Otisnite se u svet pun čarolije! Na divljoj i prelepoj obali Okruga Kler u Irskoj, konačni obračun je bliži nego ikad. Svet je u neposrednoj opasnosti. U nadi da će pronaći dragulje i pobediti zlu čarobnicu, šestoro avanturista udružiće snage u legendarnoj potrazi za ključem za spas sveta.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 2. do 14. februara na sajtu vulkani.rs.

** Pedeset ljubavnih romana je na popustu od 50%.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.