Ivica Momčilović: Kragujevački socijalisti rade u punom kapacitetu

Grad Politika

Kako su mediji javili juče, pozivajući se na nezvanična saznanja, Vučić je na sastanku vrha SNS rekao da je ta stranka na zasedanju Skupštine Srbije bila usamljena u odbrani državnih interesa. Nakon što je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke kritikovao Socijalističku partiju Srbije, tokom noći se, oštrim saopštenjem, oglasio i Gradski odbor te partije u Kragujevcu.

Pitali smo Aleksandra Lazovića, šefa kabineta gradonačelnika Kragujevca i Ivicu Momčilovića, zamenika Nikole Dašića i predsednika Gradskog odbora SPS-a da li komentari predsednika Republike, ali i saopštenje kragujevačkih naprednjaka, uticati na odnose u kragujevačkoj vladajućoj koaliciji.

Do pisanja ovog teksta Lazović nije odgovorio, dok Ivica Momčilović kaže da da „kragujevački socijalisti rade u punom kapacitetu na realizaciji svih započetih projekata u gradu Kragujevcu“.

  • Cilj nam je uvek isti, lepši i bolji grad koji svi toliko volimo. Naravno, u skladu sa svojim potencijalom i koalicionim kapacitetom, a na bazi dogovora sa partnerima iz SNS-a napravljenim na početku mandata. Odnose između dve parije u narednom periodu, kao i do sada, definisaće predsednici Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, ističe Momčilović.
Tagovi:

1 thought on “Ivica Momčilović: Kragujevački socijalisti rade u punom kapacitetu

  1. Socijalisti nemaju kadrove da bi mogli kvalitetno i kompetentno da učestvuju u gradskoj vlasti, a Ivica Momčilović je lik koji bi verovatno mogao da obavlja neke jednostavnije poslove (portir, točilac goriva i sl.) ali nikako poslove zamenika gradonačelnika. Međutim kod kragujevačkih naprednjaka je sve moguće, pa i to da likovi sa sumnjivim diplomama i nepoznatim (ili nedovoljnim) radnim iskustvom budu na najodgovornijim funkcijama u lokalnoj vlasti. Doduše ništa nije bolje ni na republičkom nivou jer je Srbija odavno postala banana država.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.