Zajedno: „Najbolji stručnjaci“ povećali gubitak Energetike za 885 miliona dinara

Politika

Izjavu direktora kragujevačke Energetike Andreje Ilića, da je prošla godina bila „jedna od najboljih“, komentarišu u kragujevačkoj stranci Zajedno. U toj političkoj organizaciji podsećaju da je „menadžment na čelu sa generalnim direktorom j2021. godinu završio sa pet miliona dinara gubitaka, dok će proteklu završiti sa minusom od 460 miliona dinara. Planirani gubitak za ovu godinu, tvrde u Zajedno, je 860 miliona dinara.

  • Posledice svakako neće snositi menadžement već radnici. Deo će biti otpušten prvo dobrovoljno, a zatim kako menadžement donese odluku. Posledice će trpeti građani, jer će se tražiti povećanje cena čak do 52% (proverićemo ovu informaciju pitanjem od javnog značaja), ali tu grad mora da donese odluku da li će izaći u susret zahtevu menadžmenta. Sa ovakvim gubicima, stranka „Zajedno“ se brine da li će imati novca da se završi i postojeća sezona? Ko će odobriti kredit, ostaje da pratimo situaciju.
Tagovi:

1 thoughts on “Zajedno: „Najbolji stručnjaci“ povećali gubitak Energetike za 885 miliona dinara

  1. Pa jesu „stručnjaci“. Samo veliki „stručnjaci“ mogu preduzeće da zakopaju tolikim gubicima. Treba dobro isplanirati ovakav poslovni krah. Ovako nešto se teško može slučajno desiti. Mislim da je ipak u pitanju „veliki poslovni poduhvat“ koji ima za cilj potpuno rasturanje Energetike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.