Zgrada Tržnice u scenografiji

Grad

Kako se približava dan otvaranja dela Tržnice sa tezgama, ubrzani su i radovi, pa se od danas može videti „scenografija” postavljena na zgradi Tržnice čija rekonstrukcija nije dovršena ni posle četiri pune godine. Da li se to priprema scenografija za 14. decembar, pa je ovo samo uvertira, vreme će pokazati?!

Podsećamo, nedavno je Glas Šumadije pisao o reakcijama prolaznika nakon postavljanja metalne konstrukcije oko zgrade Tržnice, a JKP Šumadija je objasnilo da je gradilište zaštićeno u skladu sa zakonom: „S obzirom da se bliži završetak radova na projektu izgradnje nadstrešnice i stavljanja u funkciju za koju je namenjena, neophodno je da se gradilište, obuhvaćeno preostalim delovima projekta, zaštiti saglasno zakonskim procedurama. Zaštita pristupa objektima i radovima na gradilištu, u zavisnosti od pozicija, vrši se ogradama i zaštitnim platnenim materijalom”.

Fotografije: Fejsbuk stranica portala Ritam grada

Tagovi:

1 thought on “Zgrada Tržnice u scenografiji

  1. Eto prilike i da se dodatno zaradi od crtanja plakata, kad već ne može da se stigne sa popravkom. Sram vas bilo sprdate se sa narodom i trošite dodatne pare na crtanje i štampu. To se postavlja kad se radovi započnu a ne kad se završavaju ! A to znači da završetak neće skoro ! A nacrtana fasada je očaj kao da su je deca crtala. Vi baš ništa ne znate da uradite ! Posle izbora idite i vežbajte crtanje 4 godine pa ako naučite bolje javite se ! Da su srušili bunkere do sada poverovao bi im čak i sa ovim skaradnim crtežima. Ovako samo nastavljaju da lažu narod i maskiraj usvoju sramotu od nerada !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.