Boris Kovačević Šuma: Imamo plan za rešavanje kompleksa Kneževog arsenala

Politika

Boris Kovačević, nosilac liste br.9 Moj svet Kragujevac ističe da ova lista ima jasan plan za rešavanje celokupnog kompleksa Kneževog arsenala. On podseća da postoje sprovedeni međunarodni konkursi, ali i zainteresovani kako strani, tako i domaći partneri, koji su voljni da pomognu u revitalizaciji ovog izuzetno važnog kompleksa.

„Ideje, rešenja i projekti postoje i vrlo je bitno da ne pogrešimo u prvim koracima i da postavimo čvrst temelj za izgradnju celokupnog prostora, koji će biti na ponos svim budućim generacijama Kragujevčana“, naglasio je Kovačević.

Podsetio je još jednom da se realizacijom obnove Kneževog arsenala rešavaju i brojni problemi građana s ove strane Lepenice. Pored infrastrukturnih rešenja, otvoriće se i nova radna mesta, te je jasno da je kompleks od izuzetnog ekonomskog značaja za grad. Na kraju Kovačević je pozvao sve sugrađane da izađu na izbore 17.decembra, da im pruže poverenje i zaokruže br.9.

Tagovi:

2 thoughts on “Boris Kovačević Šuma: Imamo plan za rešavanje kompleksa Kneževog arsenala

  1. Ne postoje nikakvi projekti ! Postoji samo konkursna rešenja koja su besmislena. Za pobedničko rešenje je izabran rad kojim se ukopava dimnjak za 4 metra i potkopava radionica za podrum https://www.glassumadije.rs/realizovan-medjunarodni-konkurs-za-revitalizaciju-knezevog-arsenala/ ! A to je nov slučaj tržnica jer pre toga mora da se sruše i radionice i dimnjak da bi to uradili ! Taj konkurs su bačene pare a ne ideja ! Dao si nagradu Sokoviću koji je u Savetu za Arsenal i koji je i učesnik konkursa ! Zbog tog sukoba interesa konkurs mora da se poništi ! Ili Šuma i ti ko Ćetko podržavaš sa strane SNS preko Sokovića čije rešenje hvališ !

  2. Šumu su naprednjaci isterali iz vlasti. Prvo su mu dali da se igra sa Kneževim arsenalom, pa kad se mnogo zaigrao oni su ga šutnuli. I na prošlim lokalnim izborima Šuma je nastupio u okviru opozicione grupacije (bio je tu i Edis koji je sada Ljajićeva perjanica i na listi je SNS), pa je posle izbora brže-bolje otčao naprednjacima i ponudio im svoje usluge. Tako će verovatno biti i posle narednih izbora (ako Šumina „šumska“ družina nekim čudom pređe cenzus).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.