IN MEMORIAM BRATOLJUB PAJEVIĆ 1962-2018.

Društvo

Poslednja pozdrav vrednom ugostitelju i poznatom stonoteniseru

Preminuo je naš Braca. Bio je tih, ali je svojim pregalaštvom ostavio lični pečat kragujevačkom ugostiteljstvu i sportu. Svoj poslovni put potražio je najpre u nekom od srpskih restorana u Parizu. Ali  sudbina ga vraća porodici u rodni grad, gde rukovodi caffe Le Cinema kroz koji su u 15 godišnjem trajanju stasavale mnoge generacije, a sve pod budnim Bracinim okom. Vredan i predan sa svojim ortacima podiže brendove kao kafe Odisej i ugledne restorane Lovac i Pevac, koji i danas traju. Na hiljade sugradjana i putnika namernika je na najbolji način naišlo na toplo gostoprimstvo  srdačnog Brace.

Na daskama Sokolane  od malih nogu sam zajedno sa Bracom i družinom stasavao u zdravoj atmosferi STK Radničkog. Celoloidna loptica je nas spojila za ceo život. Proputovali Zastavom Jugoslaviju, divili se Šurbeku, podnosili  poraze i radovali se pobedama, trenirali nove generacije, postali dobri ljudi. Imao sam privilegiju da sa Bracom budem u saputnik u životu, bio nam je dežurna savest i uzor.  Teška bolest sa kojom se nije izborio mu prekinula mnoge planove. Za utehu ostavlja dobru porodicu, Nenu i sinove kojima će biti za ponos.

Prema onom što je činio zaslužio je da zauvek ostane u našim srcima, a neka mu Bog podari rajsko naselje koje zaslužuje.

PUTUJ MAJSTORE!

Neka mu je večna slava i hvala. Amin.

Bratislav Uraković, 10.09.2018

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.