ZZŠ, SPO I LDP: SKUPŠTINA DONELA ODLUKE POGUBNE PO GRAD

Politika

U toku 22. redovnog zasedanja gradskog parlamenta, poslednjeg u ovoj kalendarskoj godini, na konferenciji za medije koju su održali odbornici opozicije, predstavnici odborničkih grupa LDP,  Zajedno za Šumadiju i odbornik Srpskog pokreta obnove Milan Urošević, komentarisali su neke od tačaka dnevnog reda s naročitim osvrtom na budžet koji je donet na prethodnoj sednici ocenjujući da ne donosi nove investicije.

  • Na prethodnoj sednici kada se odlučivalo o budžetu ukazali smo da taj dokument ne donosi nove investicije, rekao je Milan Urošević, odbornik Srpskog pokreta obnove u Skupštini grada, kao i da prethodnim kreditnim zaduženjem i pomoći iz republičkog budžeta one nisu uspešno realizovane. U svom daljem izlaganju, kritički se osvrnuo i na spajanje komunalnih preduzeća u jedno.
  • Na današnjoj sednici donose se važne odluke za grad, po našem mišljenju grad ulazi u dodatna zaduživanja, u komplikovaniji i skuplji komunalni sektor a opozicija smatra da to ne mora tako, rekao je Veroljub Stevanović, odbornik u gradskoj skupštini i predstavnik Odborničke grupe Zajedno za Šumadiju.

Predstavnici Odborničke grupe Liberalno demokratske partije komentarisali su predlog odluke o usvajanju dokumenta koji je Kragujevac izdvojio od ostalih gradova jer se bavi pitanjem prava manjinskog stanovništva, LAP-a za manjinske grupe, pri tom ističući da ovaj dokument za period 2019. do 2021. godine, ne donosi ništa novo i da je zbog toga obesmišljen.

Tagovi:

1 komentar

  1. Naravno da Nikolic da radi katastrofalno,ali umesto gromade kakav je Milenic ili Stojadinovic ili jos neki koji nisu vise u politici a bili u Zajedno ,Verko je okupio sve Stevanovice I rodjake oko sebe od Senke do zaove Maje pogledajte sliku politicki smehotres… JOS DA UBACI U SLEDECEM SAZIVU MOSU GOLUBARA I KOMPLETNA ULICA VERKOVA…E moji Kragujevcani znak jednakosti izmedju Verka I Raleta..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.