Aleksandar Lazović: Podnećemo tužbe protiv onih koji etiketiraju časne ljude

Grad Politika

Šef Odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada, Aleksandar Lazović, nameru kragujevačke opozicije da se održi sednica lokalnog parlamenta po hitnom postupku na temu zemljišta kod „Zastavinog servisa“, za šta u dva navrata nije bilo kvoruma, za portal InfoKG, okarakterisao je kao „nevešt pokušaj opozicije da politizuje rad same Skupštine, te da je obezvredi i unazadi“. Za one koji su „davali sebi za pravo da etiketiraju časne ljude“, najavljuje tužbe. 

  • Činjenica je da takav stav očigledno dele i naši koalicioni partneri, ali su oni, naravno, pozvaniji od mene da pričaju u ime svojih političkih partija, izjavio je Lazović.

On naglašava da „SNS ne želi da daje legitimitet politizaciji teme za koju se opozicija opredelila da bi započela neku svoju kampanju, kako su i sami najavili na konferenciji za medije“.

  • Takođe, ističem da je tema toliko nezanimljiva čak i njima kao opoziciji, pa se nisu odazvali svi odbornici iz opozicionih redova. Aposlutno stojimo iza toga da je sve odrađeno u skladu sa zakonom, da nema nikakvih prekršaja, da nije napravljen nikakav pravni prestup, ali naravno da ćemo sačekati da to i potvrde zvanični organi u Republici, koji su najpozvaniji i jedini pozvani da takvu temu komentarišu, donose zaključke i određene presude.

Lzaović najavljuje tužbe protiv onih koji su, kaže, neoprezno u medijima davali sebi za pravo da etiketiraju časne, čestite i odgovorne ljude:

  • Onog trenutka kada se budu potvrdile naše tvrdnje, nećemo stati na tome. Naš stav je da demokratija jeste najviši čin koji možemo da imamo u parlamentarizmu, u bavljenju politikom, ali ono što je iznad toga je da svaka reč mora biti dobro premerena, a za svaku neistinu svaki pojedinac mora adekvatno i da odgovara. SNS će u potpunosti stati i zaštiti svoje članove, sve one predstavnike vlasti koji pošteno i časno obavljaju svoj posao i nakon epiloga svih mogućih sudskih sporova, presuda zvaničnih organa, mi ćemo podneti tužbe protiv pojedinaca koji su, po našem mišljenju, neoprezno u medijima davali sebi za pravo da etiketiraju časne, čestite i odgovorne ljude, što ćemo kroz sudske sporove i dokazati, navodi Lazović. 
Izvor: InfoKG
Fotografija: Lazar Novaković
Tagovi:

4 thoughts on “Aleksandar Lazović: Podnećemo tužbe protiv onih koji etiketiraju časne ljude

  1. Ono kad kozi das da cuva kupus a lisici kokosinjac.
    (Gradska i republicka vlast i drzavni organi u kojima su kadrovi vlasti)

    Vi iz vlast da imate malo obraza i kicmu a zbog gradjana koji nisu ni vase a ni pristalice opozicije bi obajsnili i eventualno demantovali lepo i konkretno sve a ne da se krijete iza tuzilastva i krivicnih prijava kojima uzurpirate i obesmisljavate svakog dana celokupan sistem.

  2. Za većinu SNSovaca koji su pri vlasti može da se promeni formula: pohapsiti, oduzeti imovinu, oterati u zatvor na 5 godina, pa na tenane suditi da se vidi da li mozda treba koja godina više.

  3. Nema predaje sve do pobede, bolje grob nego rob. Za svu decu. Boj se ovna, boj se go..na.Nadziveli smo Miru Marko vic nadzivecemo i ove. ZIVELA SRBIJA. Napred opoziciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.