Anis Group planira izgrdanju stambeno-poslovnog kompleksa sa 74 stana i 6 poslovnih prostora u Kragujevcu

Društvo

Anis Group iz Kragujevca planira izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa spratnosti Po+Pv+6+pov.7 sa ukupno 74 stana i 6 poslovnih prostora u Ulici kralja Milana IV broj 70, 72 i 74 u ovom gradu.

Obuhvat urbanističkog kompleksa ima površinu od 1.813 m2, a kolski pristup stambeno-poslovnom objektu obezbeđen je iz ulica Mirka Jovanovića i Kralja Milana IV.

Prizemlje je, kako se navodi u urbanističkoj dokumentaciji, predviđeno za poslovni deo u okviru kojeg je planirana izgradnja 6 poslovnih prostora, dok su 74 stana, različite strukture i kvadrature, planirana na spratovima u okviru dve lamele. U objektu su projektovana dva lifta i dva stepeništa koja povezuju sve etaže po visini.

U okviru parcele na otvorenom i u podzemnoj garaži predviđeno je ukupno 80 parking mesta. U okviru garaže predviđena su 53 parking mesta, dok je 26 mesta planirano u unutrašnjem dvorištu.

Obrađivač urbanističkog projekta, koji se nalazi na javnoj prezentaciji, je MS Arhitektura iz Kragujevca, dok je obrađivač idejnog rešenja Urbikon, takođe iz Kragujevca.

Foto: pixabay

Izvor: eKapija

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.