Biljana Ilić Stošić nova zamenica šefa odborničke grupe SNS

Politika

Umesto dr Anđelke Stojković Anđelković, od danas je zamenica šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Kragujevca načelnica Šumadijskog okruga Biljana Ilić Stošić.

Odluka je, saznaje Glas Šumadije, doneta sinoć nakon burnog sastanka odborničke grupe u prostorijama SNS.

Tagovi:

2 komentara

  1. Aman ženo više idi u penziju… prestani da glumiš Mićuna…sve ista lica, samo rokade, žalosno za mlade koje ucenjuju na razne načine i koji rade u stranci a zapravo održavaju ove penzose na vlasti, koji misle da su Bogom dani.

  2. Nakon „burnog sastanka“. O čemu li se raspravljalo kad svi vrlo dobro znaju da odbornici SNS namaju moć odlučivanja? Po zakonu oni treba da budu odlučujući faktor za donošenje svih bitnih odluka u SG, ali u praksi nije tako. Za sve se pita Dašić i mali krug ljudi oko njega (u tom krugu od skora je i Aleksandar Lazović, nekadašnji Verkov i beloševački „kadar“ koga je na lokalnu političku scenu lansirao Ivica Samailović). Odbornici su tu dekor i njihov zadatak je da samo dižu ruke. Nije čak potrebno ni da znaju o čemu glasaju. Tako je verovatno i kada se radi o nekim funkcijama u odborničkom klubu. Dašić je rekao da će na tom mestu biti taj i taj i tako odbornici i „odluče“. Sve ovo deluje smešno i žalosno ali je u praksi baš tako.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.