Još jedan susret gradonačelnika sa građanima

Grad

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić sa saradnicima organizovao je još jedan prijem građana bez prethodnog zakazivanja. Da izlože lični problem, daju predlog ili sugestiju o funkcionisanju Grada, poboljšanju uslova života u svom neposrednom okruženju, mesnoj zajednici u kojoj žive, određen broj građana došao je da iznese prvi put, dok je bilo i onih koji su od članova Gradskog veća i načelnika Gradskih uprava mogli da dobiju savet ili odgovor na pitanje koji su izneli ranije.

Ovakav vid komunikacije sa građanima je od izuzetne važnosti za transparentno i efikasno funkcionisanje lokalne samouprave i potvrda naše opredeljenosti da budemo u dijalogu sa građanima koji su u prilici da iznesu svoje probleme, predloge i inicijative. Sa ovakvom praksom nastavićemo i ubuduće, poručio je gradonačelnik Nikola Dašić.

Tagovi:

1 thoughts on “Još jedan susret gradonačelnika sa građanima

  1. Kada vec o ovome pisete predlazem redakciji Glasa Sumadije da priupita gradske celnike kada ce sledeci termini biti kako bi eventualno gradjani koji su mozda zaintresovani planirali vreme. Ovako dan za dan malo je degutantno a posebno iz ugla namere kako se obrazlaze u zvanicnim obavestenjima istih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.