Klinički centar raspisao nove oglase za posao

Društvo

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) viša medicinska sestra / tehničar za potrebe Službe za anesteziju i reanimatologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) viša medicinska sestra / tehničar za potrebe Centra za neurohirurgiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 3 ( tri ) više medicinske sestre / tehničara za potrebe Urgentnog centra.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) viša medicinska sestra / tehničar za potrebe Centra za radijacionu onkologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 2 (dve) više medicinske sestre / tehničara za potrebe Klinike za neurologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) viša ginekološko akušerska sestra / tehničar za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) medicinska sestra – tehničar za potrebe Klinike za kardiologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) viša medicinska sestra / tehničar za potrebe Klinike za ortopediju i traumatologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) strukovna medicinska sestra / tehničar za potrebe Klinike za hematologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 24 (dvadesetčetiri) meseca sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1(jedan) doktor medicine – lekar opšte medicine za potrebe Centra za neurohirurgiju.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.