Klizalište u Kragujevcu košta preko tri miliona dinara

Grad

Njegovo otvaranje je odlagano a kada je konačno proradilo, klizalište je privuklo brojne male Kragujevčane. A Kragujevčani su saznali da se prostor ispred nekadašnje Robne kuće zove Trg Svetog Đorđa

U senci izjava o tome na kojoj temperaturi se voda ledi, ostalo je pitanje – koliko će Kragujevčane koštati klizalište.

U odgovoru na naše pitanje u Sportskom privrednom društvu Radnički kažu da je cena iznajmljivanja, postavljanja i održavanja klizališta 3.204.000,00 dinara. Te poslove vrši firma Gemtehnik iz Beograda. Kriterijum za odabir te firme bio je, kažu u Radničkom, da je kompanija godinu dan pre objavljivanja poziva iznajmljivala igrališe u vrednosti minimum pet miliona dinara.

Prema informacijama iz SPD Radnički procena je da će se za potrebe klizališta mesečna potrošnja struje iznositi između 200.000,00 i 300.000,00 dinara, dok se dnevno kliza, u proseku, 330 Kragujevčana.

Tagovi:

3 thoughts on “Klizalište u Kragujevcu košta preko tri miliona dinara

  1. Klizalište? Da li je neko iz gradske vlasti video nekad kako izgleda obično, normalno, bezbedno klizalište ? Čerga je u gradu !

  2. Racunica je jasna:
    Na dnevnom nivou 330 posetilaca x 200 dinara karta x 60 dana rada klizalista = 3 960 000 dinara.. Toliki prihod ocekuje spd Radnicki, ako ne bude taj prihod onda ili direktor dostavlja netacne podatke ili ako ipak bude, onda ce neko da pokrije minus iz „svog“ dzepa?!

  3. Visina ograda nije po propisu ! Niska je i zato je klizalište nebezbedno ! I to nikoga ne zanima ! Idite i probajte da vozite i da se pridržavate za ogradu ! Al im se može kad nema nikog pismenog u inspekciji ! A gradonačelnika baš briga za bezbednost !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.