Narodna Kragujevac: Zašto kilometar Severne obilaznice košta 22 miliona evra?

Grad Politika

Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu pozdravlja svaki napredak ka izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca. Ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji Severne obilaznice predstavlja korak u tom pravcu, ali visina investicije u iznosu od 265 miliona evra za 12 kilometara predstavlja zaista veliki razlog da se kao građani zapitamo ima li kraja neodgovornom trošenju novca građana od strane vlasti.

Kilometar obilaznice koštaće građane neverovatnih 22 miliona evra. Ne treba da se bude veliki stručnjak, pa da se zaključi da se radi o nerealnoj ceni. Ovakva cena podseća na slične projekte vlasti kada su u pitanju izgradnje saobraćajnica, poput Moravskog koridora, koje su karakterisale ogromne sume novca za jedan kilometar auto-puta.

Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu zahteva od predstavnika vlasti da se obrate građanima i da objasne zašto je došlo do ekstremno visoke cene za realizaciju ove kapitalne investicije. Izgradnja vitalnih saobraćajnica je u interesu svih građana, ali nikako ne bi smela da bude praćena trošenjem basnoslovnih suma novca koji nemaju uporište u ekonomskoj računici.

Tagovi:

3 thoughts on “Narodna Kragujevac: Zašto kilometar Severne obilaznice košta 22 miliona evra?

  1. Kao i sve ostalo i ova zaobilaznica je BAŠ zaobišla KG, ovo je bliže Topoli i G. Milanovcu nego KG 😂😂😂. Realna cena ne sme da predje 96 – 100 miliona.

  2. Pa kada nesposobni Daške ne zna da bilo šta uradi kako valja, onda se pojavljuju jači igrači, veća je deoba, odnosno tal…a da barem ima obraza da ode više jer je sve uništio svojim „znanjem“ i držanjem kao da je Bog sa Olimpa…

    1. Grešiš nije nesposoban ! Možda za vodjenje grada ali ga to zanima! Tu je samo jer se dele velike pare gradjana ! Radio to isto njegov kum pre njega ! Radi i on sada još više ! I naravno za njega glasa narod koji pojma nema koliko on zaradjuje i da su mu svi njegovi i familija, kumovi i rodjaci zaposleni za velike plate na njegovu preporuku preko politike ! A sve priviliegije je stekao preko politike ! Da mu nije politike ostao bi neka tuta u administraciji za koju niko ne bi čuo ! Zato sluša koga treba da bi se ugradjivao na lokalu ! Njegovi obornici ovce samo dižu ruke i glasaju ! Nemaju pojma čime se bavi i o kolikim parama odlučuje lično ili preko direktora koje je postavio ! To što direktori i direktorke ne znaju da vode preduzeća gde ih je postavio njega ne zanima ! Lipe nisu same posečene ! Ucrtane su da se nove „poseju: i stare su posekli po projektu ! I to što će nove da izrastu za 20 godina baš ga briga ! To se zove SNS urbanizacija https://www.glassumadije.rs/narodna-kragujevac-za-secu-stabala-na-trgu-radomira-putnika-kriv-projektant/ i SNS kadrovi ! Nikoga on neće smeniti kad mu oni posredno donose sefte ! Za komentare i medije ne haje ! A tek ga ne zaniam šačica protestanata koja šeta po gradu vikendom ! Dok Guja bude lamentirao nad lipama na protestu, on će da okreće roštilj ! Popiće pivo oladjeno i led mu i ne treba ! Nego jel neko video jel ima neko stablo planirano na delu Trgu ka pešačkoj zoni ili je samo golo podno grejanje ??? Vidi se kroz mrežu samo ugradnja granita i fontane ! Ne stavljaju stabla jer je slaba ugradnja na drva !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.