Oglasi za posao u UKC Kragujevac

Grad

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 18 (osamnaest) meseci sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 2 (dve) pedijatrijske sestre za potrebe Klinike za pedijatriju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 24 (dvadesetčetiri) meseca sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedan) kuvar za potrebe Službe za tehničke i druge slične poslove.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 24 (dvadesetčetiri) meseca sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedan) magacioner za potrebe Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedan) radnik na obezbeđenju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) ginekološko-akušerska sestra za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Tagovi:

2 thoughts on “Oglasi za posao u UKC Kragujevac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.