RASPRAVA O NACRTU PLANA JAVNOG ZDRAVLJA GRADA KRAGUJEVCA

Društvo Grad

Od danas do utorka, 16. aprila, sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedinci mogu da dostave svoje primedbe i predloge na Nacrt Plana javnog zdravlja grada Кragujevca za period 2019 – 2026. godine.

Javna tribina o tom dokumentu biće održana u ponedeljak 15. aprila u sali 105 Gradske uprave u 10 sati. Dinamiku javne rasprave o Nacrtu Plana javnog zdravlja grada Кragujevca utvrdilo je Gradsko veće na sednici održanoj 8. aprila.

Nacrt Plana javnog zdravlja biće istaknut na zvaničnom sajtu grada Кragujevca www.kragujevac.rs. U periodu od 9. do 16. aprila svi zainteresovani mogu svoje primedbe i predloge da dostave u pisanoj formi Gradskoj upravi za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, kancelarija 302 ili na e-mail javnaraspravakg@kg.org.rs.

Gradsko veće dalo je i saglasnost Gradskoj upravi za komunalne i inpekcijske poslove za pokretanje postupka javne nabavke u otvorenom postupku usluga – održavanja javnog osvetljenja na seoskom i gradskom području Кragujevca.

Na jučerašnjoj sednici Gradska uprava za zdravstvenu i socijalnu zaštitu dobila je saglasnost za pokretanje postupka javne nabavke male vrednosti usluge Personalna asistencija.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.