Sanda Rašković Ivić: Tužilaštvo da sasluša Vučića i Vulina

Politika

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da Tužilaštvo za organizovani kriminal trebalo da sasluša predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina povodom navoda Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, okrivljenih za više surovih ubistava, da su se viđali sa predsednikom i ministrom.

  • Zamislite da je Belivuk rekao da se sastajao sa nekim od lidera opozicije, taj bi za 15 minuta doveden i saslušan u tužilaštvu. Iako bi Belivuk i Miljković mogli i da izmišljaju, bilo bi normalno da tužilaštvo sasluša Vučića i Vulina. Neka Vučić i Vulin nastupe u tužilaštvu sa istom lakoćom sa kojom su nastupili na televiziji Pink, rekla je Sanda Rašković Ivić televiziji Nova S.

Sanda Rašković Ivić je navela da je Belivukov klan „nastajao i rastao za vreme Vučićeve vlasti“, a da Vučić nije dao ključne odgovore o tome.

  • Nije dovoljno žrtvovati Nebojšu Stefanovića, potopiti ga i tako oprati ruke. Vlast je slizana sa mafijom, a ne pada. Stefanović je viđen da bude žrtvovan i on ima mnogo putera na glavi, tresu ga kriminalne afere, ali su njegova saznanja takva da ne mogu lako da ga smene, rekla je Sandar Rašković Ivić.
  • Belivuk je član SNS-a od 2011. godine, on i njegovi momci su ’sredili’ tribinu i disciplinovali, odnosno tukli sve koji su vikali protiv Vučića, bili su na inauguraciji Vučića i to samo nekoliko meseci nakon što su pušteni iz pritvora za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića na šinama u 27. marta, dejstvovali su na protestima u julu 2020. godine…, zaključila je Sanda Rašković Ivić.        
Tagovi:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.