Složno za Kragujevac: Pažljivo birajte upravnike zgrada

Politika

Saopštenjem za javnost oglasio se Pokret “Složno za Kragujevac” u kome ističe da Kragujevčanima u poslednje vreme preti još jedna opasnost po kućni budžet – “izdaci za stavrne ali i fiktivne radove, kao i apanaže profesionalnim upravnicima”.

“Kako su Pokretu Složno za Kragujevac preneli stanari više stambenih zgrada u Kragujevcu, trend je da se, tamo gde upravnik nije jedan od stanara, nude agencije koje okupljaju profesionalne upravnike. Kada Skupština stanara donese odluku da angažuje te ljude, stanari najčešće nisu ni svesni realnih, a naročito ne skrivenih troškova, pa su ionako istanjeni kućni budžeti pod dodatnim, rekli bismo, nepotrebnim udarom”, navodi se u saopštenju SZK.

Pokret Složno za Kragujevac apeluje na građane da se izboru upravnika posvete veoma ozbiljno i, ako je ikako moguće, tako odgovoran posao povere nekome iz svojih redova.

“Ukoliko se pak odluče za eksternu varijantu, verujemo da je najbolje da se konsultuju sa stanarima zgrada kojima već godinama upravljaju uspešno uglavnom profesionalci iz našeg grada. Pokret Složno za Kragujevac takođe poziva nadležne organe da provere poslovanje agencija koje, najčešće uz ostale usluge, nude i svoje upravnike”, navedeno je u saopštenju dostavljenom medijima.

Tagovi:

1 komentar

  1. Kod nas niko nije hteo da bude upravnik. Zato smo pozvali par njih da nam daju ponude. Izabrali smo mladjeg momka Veljko se zove, svaka čast i ženi jednoj koja je bila, ali ipak je ovo muški posao jer tu ima raznih budala medju stanarima. Momak sredio ulaz u zgradu, stavio reflektore, lift nam popravio, doveo čistačice, uvek čisto, sve funkcioniše, kad god nešto treba zovemo ga …. ma 100 puta bolje nego što je bilo… i normalno i treba da se to plati

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.