U udesu kamiona i putničkog vozila kod Medicinske škole troje lakše povređenih

Grad

Danas, nešto malo pre 10 sati na najprometnijoj gradskoj raskrsnici kod Medicinske škole u Vašarištu došlo je do sudara velikog teretnog kamiona i putničkog vozila. Gotovo dva sata posle udesa saobraćaj je kod Medicinske zakrčen i policija vrši uviđaj i reguliše saobraćaj.

Čitava ulica ka Sušici je pokrivena uljem, vodom i srčom a prizor deluje stravično. Prema rečima očevidaca do sudara je došlo zbog prolaska putničkog automobila (KG registracija) iz pravca Bubnja sa šleperom (BG tablice) koji je dolazio iz pravca Velikog parka.

Sem policije, intervenisali su i Hitna pomoć i vatrogasci a, na svu sreću, uprkos silini udara (što se vidi na fotografijama) nema žrtava. U sudaru je troje ljudi lakše povređeno što su „Glasu Šumadije” potvrdili u kragujevačkoj Hitnoj pomoći.

Tagovi:

2 komentara

  1. Možda ćemo jednoga dana naučiti zašta služe semafori i drugi saobraćajni znaci. Sreća da nije bilo žrtava ali krivac mora biti najstrože kažnjen ili će se ovakve nesreće umnožavati do daljnjeg.

  2. Na ovom pravcu su često udesi sa KAMIONIMA (mora da postoji neka evidencija) a oni su direktna posledica nesposobnosti i tretmana iz Beograda bivšeg Radomira Nikolića a sadašnjeg gradonačelnika Dašića jer nisu uradili obilaznicu. Ej bre tu ima dece koja idu u školu a vi tuda usmeravate kamione ! Sram vas bilo nesposobnjakovići, dajte bre ostavke ! Vi ste nesposobni i postavili ste nesposobne penzionere iz Zastava Kamiona da vam sede u nadzornom odboru Urbanizma koji su tu odredili da idu kamioni, vi ste bre obični diletanti !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.