Veroljub Stevanović o saznanjima da Kragujevčani odlaze u Zemun kako bi vodili kampanju za SNS

Grad Politika

Snimatelj Glasa Šumadije zabeležio je pre neki dan kako grupa momaka, za koje nam je dojavljeno da od hale Jezero polaze svakog jutra u 7 i 30 za Zemun kako bi vodili kampanju od vrata do vrata za Srpsku naprednu stranku za beogradske izbore, u 9 sati, ostavljajući rančeve u kombiju, na Oplencu traže „kustosa“.

Još bizarnija situacija dogodila se prošle nedelje, kada je nekolicina zaposlenih u javnom sektoru do Zemuna putovala gotovo ceo dan, jer se kombi pokvario, pa su čekali drugi da stigne iz Kragujevca.

I zaposleni iz kragujevačkih komunalnih preduzeća pričaju da im se agitacija vodi kao radni dan, ali niko od njih ne želi javno o tome da progovori. O Kragujevčanima na privremenoj agitaciji u Beogradu govorila je Stranka slobode i pravde.

Odbornik Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović kaže da će bavljenje stranačkim poslom zaposlenih u javnom sektoru u Kragujevcu u radno vreme, u drugom gradu, biti jedno od pitanja koje će odbornici opozicije postaviti na prvoj sednici Skupštine grada.

  • Ne odlaze samo iz JKP Šumadija, nego i sa Šumadija sajma… Menjaju se na nedelju dana. Uglavnom rade kampanju u Beogradu, jer tamo ne poznaju nikoga, pa im je lakše da idu od kuće do kuće. Znači, znamo da ljudi iz svih institucija koje grad pokriva idu u Beograd da vode kampanju za Srpsku naprednu stranku, ali ćemo da tražimo i zvaničnu informaciju, kaže Stevanović.
Tagovi:

2 thoughts on “Veroljub Stevanović o saznanjima da Kragujevčani odlaze u Zemun kako bi vodili kampanju za SNS

  1. Dakle oni svojom voljom idu da rade to sto rade. Sledi da su sucesnici – nema otpora.
    Vi iz opozicije prenosite kao baba na prozoru sa dvogledom.
    Sta ste preuzeli da se to spreci? Nista.
    Meni sve ovo lici na poturanje obicnog naroda kako bi ovi na vlasti i opoziciji ucairili sto vise za sebe.

  2. Pa i tvoji aktivisti su svojevremeno, u izbornoj kampanji, išli od vrata do vrata u radno vreme. Doduše bilo je to u Kragujevcu, ali je princip isti. Ne znam onda zašto ti to bode oči. SNS samo primenjuje ono što si ti odavno „patentirao“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.