Vučić o prisiljavanju radnika da dođu u portu Stare crkve da ga slušaju

Politika

Vučić je, komentarušući tekst objavljen na Nova.rs, da je radnicima javnih preduzeća u Kragujevcu rečeno da dođu na njegov miting ako hoće da zadrže posao.

 • Interesantno je, kad vi godinama obmanjujete javnosti i pričate da neko na nešto mora da bude nateran, jer vi ne znate kako biste objasnili nečiju političku snagu, uprkos kriminalzaciji njegove porodice… Onda morate da tražite razloge o maltretiranju, šikaniranju, nasilju i u svemu drugom koji baš taj primenjuje kako bi nekoga doveo na svoje skupove.

Vučić kaže da je „interesantna greška napravljena“ time što je pomenut Vodovod u Kragujevcu.

 • Nećete verovati, to je jedino preduzeće na čijem čelu nije niko iz SNS. Baš promašiše, hteli su da vam daju primer i promašiše na primeru. Evo, ovde nije bila ni petina radnika javnih preduzeća, pa da vidimo koliko će ih sutra hiljada dobiti otkaz. Niko, naravno. Dođe ko hoće, ko neće da dođe, ne mora da dođe… Nama ne smeta kad se pojave na skupove nekih drugih političkih partija, jer ne mislimo da ih je neko naterao, mislim da su možda u zabludi, da ne vide dobro, da žele da budu avanturisti, a avanturizam ne smatramo dobrim za Srbiju. Ali da ih vređamo, to nikad nećemo da radimo nikada. I to je velika razlika između nas i njih, rekao je on.
Fotografija: Lazar Novaković
Tagovi:

6 thoughts on “Vučić o prisiljavanju radnika da dođu u portu Stare crkve da ga slušaju

 1. Pa prisiljavali su ljude i to je činjenica a i pored svega nisu skupili ni 1000 ljudi pa kad je već debakl sa dočekom onda kao ko hoće da dodje on dodje. Hahahahaha
  Al’ će sad ribanje od strane velikog šefa da padne… 🤣

  U Kragujevcu samo dobra kontrola izbora i ovi odlaze u prošlost, narod više ne moze očima da ih vidi…

 2. Nekada su se hrabri Srbi na današnji dan suprotstavljali dahijama ne žaleći svoje živote. Ovi današnji Srbi zbog sitnih privilegija na poslu moraju biti na skupu u porti crkve i niko ne sme ni da pomisli da kaže da ne moze doci. Čak i članove porodice moraju povesti. Sramota!!!

 3. Ma šta mi napriča!! Da li on stvarno veruje u ovo što govori? Pa ljude već godinama ucenjuju i šikaniraju terajući ih da idu na njegove mitinge (čitaj: seanse). Podele sendviče, obezbede besplatan prevoz pa pravo na skup „podrške“ predsedniku (prvo SNS pa tek posle Srbije). To je već postala praksa. Kada se radi o zaposlenima u javnim preduzećima (a posebno u gradu gde on drži svoj monolog) onda se prave spiskovi i proverava da li su svi sa tih spiskova prisutni (ide obavezna prozivka). Za nekog sa spiska ko propusti taj „sveti“ skup, na kome Vođa drži svoj „istorijski“ govor, slede sankcije u preduzeću gde je taj nesrećnik zaposlen (to posebno važi za članove SNS koji su dobili zaposlenje po partijskoj liniji, ali ni ostali zaposleni nisu pošteđeni). Ovo u vezi Vodovoda je samo zamena teza. Tačno je da direktor Vodovoda nije iz SNS, ali je isto tako tačno da su zaposleni u tom preduzeću „posavetovani“ da obavezno dođu i daju podršku šefu SNS. Posebno članovi SPS (privezak u vlasti mora da sluša).

 4. Apsolutno se slažem sa time da ljude popisuju i da ih prozivaju posle, isti je slučaj sa mojim kolegom, sve članove zove sekretarica direktora iz SNSa i preti da mora da dođu ako žele da rade…SRAMOTA!

 5. Ucenjuju posebno članove koji nisu za stalno…isti je slučaj sa mojim kolegom i to traje godinama unazad.Neka im Bog vrati!

 6. Ma dozlogrdili su nam u Kragujevcu, samo izbore čekamo, ako neće Vučić da ih smeni, narod će njih a i njega potom na izborima jer ih štiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.