Vučić rekao da će završiti Tržnicu

Grad Politika
  • Mi ćemo uzeti i dati pola samo da građani imaju tržnicu konačno, obećao je Kragujevčanima predsednik Srbije Alekasandar Vučić na ovogodišnjem obeležavanju Dana državnosti.

Stanje u kome se nalazi tržnica, započet proces rekonstrukcije koji ne napreduje, već stoji bez ikakvih promena mesecima unazad, smeta građanima, a zamestalo je i predsedniku kada je jutros došao u Kragujevac. U obraćanju okupljenoj masi, rekao je da je Kragujevac uzeo kredit za obnovu pijačnog prostora, ali da se sa radovima ne napreduje, te će država pomoći da se ovaj problem konačno reši.

  • Pre kraja nedelje, kaže Vučić, papirološki će se sve srediti, tako da će se krenuti sa rekonstrukcijom kako bi Kragujevčani dobili najlepšu pijacu.

Ovo obećanje izazvalo je gromoglasan aplauz i usklike poput „bravoˮ i „hajde da vidimo i toˮ

Pored tržnice, Aleksandar Vučić je istakao koja će sve ulaganja biti u Kragujevcu, to će podrazumevati izgradnju stadiona Čika Diča, izgradnju severne obilaznice koja će protok saobraćaja kroz centralni deo Kragujevca rasteretiti, kao i izgradnju zgrade Filološko-umetničkog fakulteta, a svi započeti procesi gradnje biće završeni.

Piše: Sandra Solujić
Fotografija: Lazar Novaković

3 thoughts on “Vučić rekao da će završiti Tržnicu

  1. (Apro velike pijace)
    Ono kad je Drzava vaspitacica a Kragujevac (i ovi politikanti sto vode grad) deca sa posebnim potrebama.
    Strasno sta smo docekali…

  2. Došao Knjaz kod svojih Jututunaca, pa obećao da će da dovrši ono što njegovi „jututunski kadrovi“ iz KG ne uspevaju da završe već duži niz godina. Umesto da ih sve pošalje u političku penziju on samo što ih nije pohvalio za iskazanu nesposobnost.

  3. Ma zašto štitiš nesposobnjakoviće i lopuže…menjaj i smenjuj, dosta više sa Nikolićevim kumićima, Dašićevim drugarićima i bratićima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.