Borko Stefanović: Gde je nestao Ivica Dačić?

Politika

U okviru FB lajva Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde podsetio je da je prošle nedelje pokrenuo anketu sa pitanjem: Gde je nestao Ivica Dačić ? Dok potraga za ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem, koji je nestao pred Vučićevu posetu Vašingtonu, traje pojavili su se kandidati za budućeg ministra spoljnih poslova. 

  • Jedan je Marko 5:0 Đurić. Od kada je ovaj naprednjački kadar preuzeo brigu o Srbima na Kosovu i Metohiju tamo je od države Srbije ostao samo mobilni telefon u koji je on sa svojim drugarima urlao- Aco Srbine ! U svoju promociju krenuo je u Grunfovskom stilu izjavom – Dobili smo tako što nismo izgubili! , ističe Stefanović i dodaje:
  • Drugi kandidat je Marko Čadež, a on se po režimskim medijima preporučuje svojim čarapama koje su iste kao kod kanadskog predsednika Vlade Trudoa. Najveći uspeh Privredne komore Srbije od kada je vodi Marko Čadež je izvoz i prodaja naših zdravstvenih radnika. Čadež je, takođe, vodio projekat  sa lobističkom agencijom izvesnog Vajdića, a kako se lobiralo vidimo po rezultatima nedavno potpisanog Vašingtonskog sporazuma.

Borko Stefanović je parafrazirao i izjavu Ivice Dačića iz 2012 godine – U Srbiji se ne zna koji Marko će biti ministar spoljnih poslova, ali se zna da Ivica neće.

Na kraju izabrana su tri najduhovitija komentara i osobe koje su ih poslale  ići će na kafu sa Stefanovićem.

Tagovi:

1 komentar

  1. Verovatno je već duboko u šumi, u kući od slatkiša… sa Maricom. Ne znam samo šta je sa vešticom. Da li će ga pojesti ili…šta već?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.