PSG – SAOSEĆANJE SA GRAĐANIMA FRANCUSKE

Politika

Pokret slobodnih građana izražava duboko saosećanje sa građanima Francuske zbog strašnog požara koji je uništio deo katedrale Notr Dam. Kao baštinici svetskog kulturnog blaga osećamo bliskost u danima stradanja. Takođe izražavamo punu podršku rekonstrukciji katedrale i zajedničkom čuvanju našeg civilizacijskog nasleđa u budućnosti.

U danima kada trenuci odlučuju o čitavoj budućnosti, najveća je ljudska vrlina ostati solidaran.

“Čak i najmračnija noć završi izlaskom Sunca” – Viktor Igo

Tagovi:

2 komentara

  1. Ha ha ha Milenić se saoseća sa drugima za štetu na kulturnom nasledju. Kad je bio predsednik Skupštine grada Kragujevca osmislio je skidanje svih presotalih glava bista heroja iz II svetskog rata u Velikom Parku i preprodaje mermernih postamenata kao i skidanje spomen ploče Svetozaru Markoviću na kući u istoj ulici u kojoj je jedno vreme živeo uz brisanje pominjanja njegovog imena, sve u konspiraciji sa svojim kumom direktorom Narodnog Muzeja u Kragujevcu. Radikal na čelu PSG Kragujevac opasni ideolog obračunava se radikalno sa nasledjem Kragujevca bi nekog da podrži. Ideološki ostrašćen čovek politički luzer i preletač bi ponovo da vodi grad umesto nekompromitovanih novih lica ili onih starih koji nisu pravilil štetu kao on dok je bio na čelu Skupštine grada kada ceo grad nije primao plate sem profesionalnih sportista ! Naravno on o tome nije bio obavešten !!!

  2. “ Čak i posle najludje noći u Aspenu osvane najnormalniji dan u kome srpski turista dnevno može da izduva i do 300USD “ – FREE ASPEN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.