Hapšenje sinoć kod „Perona” – Da li je uhapšen drugi pljačkaš pošte u Divostinu? (VIDEO)

Društvo Grad

Kako čitaoci Portala „Glas Šumadije” javljaju, sinoć (petak, 14. maj) se kod lokala „Peron” dogodilo hapšenje. Po priči očevidaca koji su nam poslali i fotografije, nešto posle 20 sati munjevito su se pojavili policijski džip i marica a pripadnici policije izvršili su hapšenje i sa lica mesta odvezli jedno poutničko vozilo.

Iako su se odmah (pro)čule čaršijske priče da ovo ekspresno hapšenje ima veze sa drogom, policija se povodom ovog slučaja još nije oglasila, tako da se ne zna ko je (i, koliko) uhapšen i zbog čega. Ipak, nezvanično postoji informacija da je u sinoćnjoj akciji uhapšen drugi pljačkaš pošte u prigradskom naselju Divostin koja je oplačkana pre dva dana u četvrtak, 13. maja i za kojim je policija tragala. Čeka se zvanično saopštenje policije.

Tagovi:

2 komentara

  1. Tu odmah iza Perona je igralište za decu. Niko ne obraća pažnju da je pokradena i uništena oprema za decu. Noću se okupljaju pijani tinejdžeri koji razvaljuju šta stignu. Nema komunalne policije, nema nikoga iz grada da ih opomene. Gradonačelnika dečja igrališta ne zanimaju ! Gradonačelnik ne ume da organizuje javne službe da kontrolišu njihovo stanje ! Dok se razvaljuju igrališta, vi se bavite tračevima o hapšenju, iako se ne zna ni ko ni šta je na snimku !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.