KOALICIJA ZDRAVA SRBIJA – BOLJA SRBIJA SUTRA PREDAJE LISTU ZA REPUBLIČKE IZBORE

Izbori 2022 Politika

Koalicija Zdrave Srbije Milana Stamatovića, predsednik opštine Čajetina i Bolje Srbije Dragana Jovanovića, predsednika Skupštine opštine Topola predaće sutra izbornu listu za poslanike u Narodnoj skupštini Srbije.

Lista se podnosi pod nazivom „Milan Stamatović – Zdravo da pobedi – Dragan Jovanović – Bolja Srbija – Zdrava Srbija“.

Kako se navodi u saopštenju podršku ovoj listi dalo je više od 11.000 građana Srbije, a za kandidate koalicije izabrani su sposobni i uspešni ljudi, čiji su rezultati pokazali da umeju da vode svoje lokalne sredine i koji će znati da svoja iskustva prenesu i na republički nivo. U samom vrhu izborne liste Zdrave Srbije i Bolje Srbije naalaze se Verko Stevanović, aktuelni poslanik u republičkoj skupštini i dugogodišlji gradonačelnik Kragujevca, Miladin Ševarlić, profesor Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu i poslanik u aktuelnom parlamentu, Boško Đurovski, bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije, i Daniela Vojinović, predsednica italijansko-srpske privredne komore.

Tagovi:

2 komentara

  1. Pitam se dal vredi glasati kad u trci ucestvuje samo jedan konj ?
    Tu trku on finansira novcem svih Srba. Kljuceve drzavne KASE drze ministar finansija Sinisa Mali i guverner NBS Jorgovanka Tabakovic – clanovi njegove partije. Kontrolu KASE bi trebalo da vodi NARODNA SKUPSTINA. Medjutim, predsednica Skupstine Baba Jaga i poslanici SNS-a su Skupstinu pretvorili u bunker u kome je « DRZAVNA KASA » zabranjena rec.
    U takvim uslovima, ja sam za bojkot.
    Ako neko ima bolji predlog, prihvatam !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.