PROMOCIJA KORAKSOVOG 21. DECEMBRA U NOVOM SADU, 24. U KRAGUJEVCU

Društvo

Promocija kalendara sa karikaturama Predraga Koraksića Koraksa za 2020. godinu u Novom Sadu održaće se u subotu 21. decembra u novim prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, na prvom spratu SPENS-a (NDNV Media Hub, ulaz kod suda).

Događaj zajednički organizuju list „Danas“ i pokret „Novi Optimizam“.

Skup počinje u 11 časova, a na njemu će, pored Predraga Koraksića Koraksa, govoriti i kolumnista lista „Danas“ i idejni tvorac kalendara Vladimir Jokić, glavni i odgovorni urednik lista „Danas“ Dragoljub Draža Petrović, šefica dopisništva Danasa za Vojvodinu Gordana Nonin, zamenica glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić, novinar BIRN-a Slobodan Georgijev, karikaturista Dušan Petričić i profesor Univerziteta u Novom Sadu Mikloš Biro. Moderator je Maja Leđenac, potpredsednica NDNV-a.

Tokom promocije biće moguće kupiti kalendar po ceni od 400 dinara, a posetioci će takođe biti u prilici da vide i izložbu sa novim Koraksovim karikaturama. 

Koraksov kalendar za 2020. godinu je prethodno predstavljen u Beogradu, u prostorijama Centra za kulturnu dekontaminaciju 13.12. kao i u Kulturnom centru Zrenjanina u ponedeljak 16.12.

Kragujevčanima će Koraksov kalendar biti predstavljen 24. decembra u pešačkoj zoni u 16 sati, a u Sity pasažu u 18 sati.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.