Promene u FK Sušica

Grad Sport

Kako ekskluzivno saznajemo, u kragujevačkom srpskoligašu, FK Sušici, došlo je do „tektonskih promena“ na svim nivoima.
Najpre je u petak, 18. decembra, uz saglasnost odlazećeg trenera Stakića, odlučeno da na trenersku poziciju bude postavljen dosadašnji kapiten FK Sušice, prekaljeni internacionalac, Vladimir Bata Božović, a onda je jutros iz kluba, kao grom iz vedra neba, odjeknula nova vest – Božović će se naći i na čelu kluba narednih par godina!

  • Pre svega je potrebno uneti novu energiju u klub, a kada pored toga imate neprocenjivo iskustvo u ovom sportu, koje Bata evidento ima, onda je to jasna formula za dalje uspehe. Treba istaći da se radi o čoveku koji je odigrao 7 sezona za OFK Beograd, u vreme kada su „Romantičari“ beležili zapažene rezultate, nakon toga 5 godina u Rapidu iz Bukurešta, trogodišnja turneja po Rusiji, i ono što je neizostavno, odigrao je 47 utakmica za Nacionalni tim Crne Gore. Kada na sve ove činioce dodate, ljubav prema klubu, prikazanu kroz igru prethodnih par sezona u seniorskim danima, pomoć klubu, kada to ne morate, jednakost je jasna – pružiti poverenje i skloniti se u stranu. Ono što je bitno da naglasimo, klub se nalazi u dobroj poziciji, po svim segmentima. Urađeno je mnogo, kako sa aspekta pozicije na tabeli tako i infrastrukturno. Bez lažne skromnosti, dosadašnja uprava i odlazeći trener Miroslav Stakić, napravili su najveće rezultate u istoriji ovog kluba, pozicionirali Sušicu tamo gde joj je i mesto, a duboko verujemo da će Bata Božović nastaviti započeto, i beležiti još veće uspehe, kažu u klubu.

Nezvanično saznajemo da je budućem treneru u planu angažovanje bivšeg igrača superlige Peđe Živadinovića, na mesto pomoćnog trenera. Podsetimo da je Živadinović u dva navrata nastupao za kragujevački Radnički, Metalac, Mladost Lučane… Ukoliko i njegov odgovor bude potvrdan, biće ovo pakleni spoj dva velika profesionalca na trenereskim pozicijama.
Bilo kako bilo, sigurno nas očekuje uzbudljiv nastavak Srpske lige Zapad.

Tagovi:

2 thoughts on “Promene u FK Sušica

  1. Kad odigra 47 utakmica za nacionalni tim Crne Gore,kada reprezentacija te države od samostalnosti nije odigrala toliko mečevA?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.