Deo opozicionih stranaka u Kragujevcu večeras održao sastanak

Grad Politika

Kako piše Danas, akteri protesta u Kragujevcu „Srbija protiv nasilja” nastavili su večeras razgovore o potencijalnoj opozicionoj koaliciji na predstojećim lokalnim izborima u Kragujevcu. Sastanku su prisustvovali predstavnici kragujevačkog POKS-a, SSP-a, PSG-a, Narodnog pokreta Miroslava Mikija Aleksića, stranke Srbija Centar, DS-a i stranke Zajedno.

  • Današnji sastanak je poslednji gde smo konstatovali da je važno da se udružimo a pre sastanka koji će biti sledećeg utorka kada ćemo svi ponuditi najbolje politike i ljude koji tu politiku mogu da izmesu. Konkretna rešenja koja bi dovela do promena u Kragujevcu su tema razgovora sledeće nedelje. Veliki je rad pred nama tek ćemo svi dati sve od nas, da razlike stavimo po strani i pokušamo da budemo tim i da Kragujevac vratimo na pravi put, da bude međunarodni grad, rekao je za Danas Nikola Nešić, narodni poslanik i gradski odbornik stranke Zajedno.

Naredni sastanak biće održan u utorak, 3. oktobra.

Tagovi:

3 thoughts on “Deo opozicionih stranaka u Kragujevcu večeras održao sastanak

  1. Snežana i sedam patuljaka, bez ideje samo sa jednim ciljem da se dokopaju jos jednog mandata
    I da ulete na državnu apanažu.

  2. Ako će da nas vode u pobede ovi na slici… sa leva Radosavljević , a sa desna Rajković glasaću za SNS samo da ne bude Dašić ! Radosavljevićev brat je Vučićev državni sekretar, a on je državni činovnik u poreskoj, a kao obustavlja saobraćaj i bori se protiv naselja jer je nezadovoljan ! Pa nek da otkaz u Poreskoj ako mu ne valja sistem ! A Rajković je otkupljivao državnu imovinu -novine SVETLOST ( koje je ugasio a zadržao zgradu ) na lokalu kad ga je Čile smenio sa mesta gradonačelniкa. Rajković je poznati borac protiv demokratije jer je tužio je novinare ! I oni će sada da predvode omladinu ! Bruka ste. Manipulanti , ubačeni elementi i muljatori s lamelama i stanovima !

  3. Ne zna se koje je zlo veće, naprednjaci ili neki „opozicionari“ na slici (mislim na Gutu, Rajkovića i Jekića). Pa i Verko je već uveliko za političku penziju, a osim toga već godinama ni on sam nije načisto da li hoće sa naprednjacima da pravi neki dil ili neće (mada je više verovatno da ga oni neće). Kad se sve uzme u obzir imamo totalno blesavu situaciju. Naprednjaci moraju da odu (jer su nesposobni i korumpirani), ali ovi što bi da dođu na vlast nisu oni koje bi narod želeo! Isto je i za parlamentarne izbore. Biće teško u decembru doneti pravu odluku – izaći na izbore ili ostati kod kuće. Možda je ipak bolje izaći jer ove naprednjačke bandite treba skinuti sa vlasti. Mnogo je opasnije da oni ostanu nego da neki drugi dođu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.