Kragujevac slobodno: Potpisnik podrške Vučiću direktor nepostojeće NVO

Politika

Povodom potpisivanja Peticije za odlučnu odbranu ugleda institucije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića od medijskog rata koji protiv njega vode političke i interesne grupe u zemlji i okruženju i mediji pod njihovom kontrolom, a koju potpisuju i Kragujevčani, oglasila se i neformalna grupa građana Kragujevac slobodno, čije saopštenje prenosimo u celosti:

„Srpska napredena stranka broji 700.000 članova, uz dupliranje potpisa, peticija podrške predsedniku za par dana ima manje od 500 potpisa.

Koliko je to lažna podrška govori i ime jednog potpisnika. U pitanju je direktor NVO Sigurna pozicija. Kragujevčanima je Dejan Nestorović poznat, koji prema izjavama i naslovima u medijima, ima uspešnu saradnju sa većinom gradskih i državnih funkcionera. Član je Ekološke radne grupe u Skupštini Kragujevca, sa direktorom JP Puteva Kragujevac Nikolom Miletićem dogovorio je izgradnju puta u Resniku, sa načelnicom Šumadijskog okruga sadio je stabla pored zgrade gradske uprave, podržan je od bivšeg (sadašnjeg) člana gradskog veća Vladimira Dobija koji je zasadio jednu Pančićevu omoriku, sa članom gradskog veća za prosvetu Dušanom Aleksićem dogovorio je sadnju 200 sadnica javora, borova i Panćićeve omorike za škole u centru grada, sa Brankom Ružićem i Aleksandrom Senićem dogovorio je izgradnju puteva, pružio je podršku Veroljubu Stevanoviću u želji da od Resnika naprave turističku destinaciju…

𝗦𝘃𝗲 𝗼𝘃𝗼 𝗶 𝗻𝗲 𝗯𝗶 𝗯𝗶𝗼 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺 𝗱𝗮 𝘀𝗲 𝗗𝗲𝗷𝗮𝗻 𝗡𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗼𝘃𝗶𝗰́ 𝗻𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗱𝘀𝘁𝗮𝘃𝗹𝗷𝗮 𝗶 𝗻𝗲 𝗻𝗮𝘀𝘁𝘂𝗽𝗮 𝗸𝗮𝗼 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿 𝗡𝗩𝗢 „𝗦𝗶𝗴𝘂𝗿𝗻𝗮 𝗽𝗼𝘇𝗶𝗰𝗶𝗷𝗮“ 𝘂𝗱𝗿𝘂𝘇̌𝗲𝗻𝗷𝗮 𝗸𝗼𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝟮𝟬𝟭𝟵. 𝗶𝘇𝗯𝗿𝗶𝘀𝗮𝗻𝗼 𝗶𝘇 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮 𝘂 𝗔𝗴𝗲𝗻𝗰𝗶𝗷𝗶 𝘇𝗮 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗿𝗲𝗱𝗻𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲. 𝗩𝗶𝘀̌𝗲 𝗼𝗱 𝗱𝘃𝗲 𝗴𝗼𝗱𝗶𝗻𝗲 𝗗𝗲𝗷𝗮𝗻 𝗡𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗼𝘃𝗶𝗰́, 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿 𝘂𝗴𝗮𝘀̌𝗲𝗻𝗲 𝗡𝗩𝗢 𝗱𝗼𝗯𝗶𝗷𝗮 𝗽𝗼𝗱𝗿𝘀̌𝗸𝘂 𝗴𝗿𝗮𝗱𝘀𝗸𝗶𝗵 𝗳𝘂𝗻𝗸𝗰𝗶𝗼𝗻𝗲𝗿𝗮.

Kako i koliko „naši gradski oci“ brinu o gradu govori i činjenica da za saradnike biraju ljude koji se lažno predstavljaju. Kako stvari stoje, možemo da očekujemo da će se sutra pojaviti i neki „arapski investitor“ kome će dodeliti parcele ili da se „nigerijskom princu“ uplati novac da odblokira račun.

Ovom režimu došao je kraj, podršku nemaju ni od svog članstva, te ovakvim i sličnim lažnim i paničnim kampanjama pokušavaju da ubede da je Srbija baš onakva kakvom je predstavljaju tabloidi i režimski mediji.“

Tagovi:

3 komentara

  1. Lažno se predstavlja i šef Poslovnice JP za SKLONIŠTA u Kragujevcu, predstavlja se kao direktor, a firma je Republička sa direktorom u Beogradu.
    Teško može objasniti i diplomu „stečenu“ u šestoj deceniji života, kao i nekretnine u Beoradu.

  2. Energetika nije javno preduzece (JP) vec DOO a predstavlja se kao JP.
    (nastavi niz dalje…)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.