Raspisan konkurs: U vrtićima predškolskih ustanova „Đurđevdan” i „Nada Naumović” mesta za 398 dece

Grad

Raspisan je konkurs za prijem dece na celodnevni boravak u vrtićima predškolskih ustanova „Đurđevdan” i „Nada Naumović”, a slobodno je ukupno 398 mesta. Zahtevi i potrebna dokumentacija se podnose od danas u kancelariji koja se nalazi u ulici Prvoslava Stojanovića 10B, svakog radnog dana od 9 do 14 časova, a konkurs je otvoren do 22. marta. 

U vrtiće PU„Đurđevdan” će moći da se upiše 271 mališan, dok je kapacitet PU „Nada Naumović” 127.

Zainteresovani roditelji koji žele da svoju decu upišu u neko od obdaništa predškolskih ustanova čiji je osnivač grad Kragujevac, zahtev uz dokumentaciju mogu da pošalju i putem pošte na adrese predškolskih ustanova „Nada Naumović” na adresu Save Kovačevića br 30. i „Đurđevdan” na adresu Prvoslava Stojanovića br 10, lokal br 7.

Zahtev se može podneti i elektronskim putem, na sajtu www.euprava.gov.rs na portalu eUprave Republike Srbije nalazi se link Pomoć, gde je objašnjen način popunjavanja elektronske prijave.

Na osnovu zahteva i predate neophodne dokumentacije Komisija će najkasnije do 30. aprila izvršiti bodovanje i rangiranje i utvrditi i objaviti Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece.

Zahtevi za prijem dece na celodnevni boravak mogu se preuzeti na internet stranicama grada Kragujevca, PU „Nada Naumović”, PU „Đurđevdan” ili neposredno u kancelariji br. 5 u ulici Prvoslava Stojanovića broj 10, Kragujevac.

Izvor: Sajt grada Kragujevca
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.