Knezev Arsenal, Kragujevac, 14.12.2011. foto: Nebojsa Raus

Zaposleni u Zavodu za zaštitu spomenika kulture dežuraće na Arsenal festu

Grad

Dimnjak je malo nagnut a stepenice u Čaurnici su prošle godine izgorele, pa su, između ostalog, i to razlozi što će zaposleni u kragujevačkom Zavodu za zaštitu spomenika kulture dežurati u Kneževom arsenalu tokom trajanja Arsenal festa.

Iako početak teksta izgleda kao vic, reč je, zapravo o merama koje je propisao Republički zavod za zaštitu spomenika kulture, koji izdaje Rešenje o uslovima za održavanje koncerata, pošto je reč o objektima od izuzetnog značaja.

Direktor kragujevačkog Zavoda Nenad Karamijalković za Glas Šumadije kaže da se obezbeđuje neposredni prostor oko dimnjaka, kome publika ne bi smela da priđe. Dimnjak mora da bude ograđen, kao i stepenice u Čaurnici, koje su prošle godine izgorele.

Zaposleni u Zavodu za zaštitu spomenika kulture u Kragujevcu dežuraće da bi te mere bile sprovedene.

Tagovi:

4 thoughts on “Zaposleni u Zavodu za zaštitu spomenika kulture dežuraće na Arsenal festu

  1. Što da neće da pridržavaju dimnjak, ili ne daj Bože svojim telima da štite posetioce Arsenal festa…?!

  2. Zavod za zastitu spomenika kulture u Kragujevcu – to vec dovoljno zvuci kao pocetak vica… na nasu zalost, to je ujedno i kraj vica…

  3. Jel zaposleni Zavoda nose šlemove i prsluke u skladu sa propisima i jel dežuraju do 4 ujutru ili kad odslušaju omiljeni bend idu kući?

  4. A gradonačelnik u BIP loži van zone pada dimnjaka ,dok ga obezbeđuju zavodničari . Obaveštavaju ga na svakih 5 min dal se naginje dimnjak, kakvo ponižavanje struke ! A Dašić ode posle koncerta kulta da spava na periferiju, a buka do 4ujutru od drugih bina.Mi koji živimo oko Arsenala ne spavamo i umorni smo otišli na posao! Tako bahatog gradonačelnika nismo imali ! SNS organizacija na štetu gradjana !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.